Efter snart 18 år är det med stor sorg vi tyvärr måste meddela att vi kommer att tvingas avveckla Balans Yoga i sin nuvarande form. P g a Coronakrisen har vi alla ingen möjlighet att driva verksamheten vidare och Balans Yoga Göteborg AB kommer därför att avvecklas. 

Du kommer hitta oss var och en för sig framgent och ibland kanske även alla tillsammans. Ann kommer att fortsätta med sin Coachingverksamhet och Vedicart @vedicbyann och hon kommer att hålla till på Dalenvägen 15 i Kullavik. Jill kommer att gå tillbaka till sitt tidigare jobb på Asmundsons Golv @jill.magnusson

Jag (Annika) har försökt att på alla sätt bevara verksamheten, hitta en ny lösning i nuvarande lokaler, minska lokalerna m m. Tyvärr har jag inte lyckats med det och jag har ingen lösning för stunden. Jag kommer att fortsätta driva ett nytt Balans Yoga i egen regi på något sätt @balansyogagoteborg.  Var jag hamnar ber jag om att få återkomma med. Jag kommer tillbaka på något sätt. Jag jobbar på det!

Petris workshop som är flyttad till den 20-23/8 kommer att genomföras av mig (Annika) under förutsättning att Petri får resa hit och att den är genomförbar utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer (i annat fall flyttas den fram igen). Jag återkommer med mer info framgent när vi närmar oss. 

Nu på lördag den 6/6 kl 10-15 kommer vi att ha utförsäljning av allt i vår shop. 30-80% rea på kläder och 30% på övriga varor. Passa på att fynda bland Lululemon, Run & Relax, Onzie, litteratur, yogamattor, väskor, filtar, hudvård, téer m m samtidigt som du stöttar oss att kunna avveckla på bästa sätt för alla. Varmt välkommen! Du som har din matta hos oss – passa även på att hämta den på lördag. 

Varmt tack alla yogis, kunder, kollegor, hyresgäster, gästlärare, hyresvärd, leverantörer och alla andra för alla dessa fina år tillsammans. Tack för alla fantastiska möten, för all glädje och värme, för allt vi har lärt oss på vägen och tack för allt fint stöd genom åren. Stort tack Ann, för att jag (Annika) fick vara din kollega under 10 års tid och för alla fina år tillsammans och tack Jill för fint samarbete med dig. Ur mörker kommer ljus! – Vi ser fram emot att möta dig på ett annat sätt framgent!

Namaste!

Ann, Jill & Annika