Välj en sida

 

Jag hoppas att du njuter av sommaren med förhoppningsvis lugn och ro och tid för energipåfyllning. 

Efter en tid av förändring startar jag nu Balans Yoga Annika Lundberg. Med mina ca 20 års erfarenhet av undervisning i yoga vill jag gärna fortsätta att hjälpa mina yogis att hjälpa sig själva att må bra🙏. Än så länge har jag inte hittat någon lokal men jag hoppas att det löser sig snart. Jag tar tacksamt emot tips ang lokal/rum/hus i Hovås/Billdal att hyra /hyra in mig i. 

Om vädret tillåter kommer jag att ha klasser utomhus hemma hos mig i augusti fr o m vecka 33. 

Min tanke är att jag till en början kommer att ha Ashtangayoga med mysore, ledda klasser och kurser, yoga för seniorer, privatlektioner, workshops & retreats. Meditation/restorative/yinyoga dyker säkert upp här och var också.  

Redan nu kan du boka in nedan events i din kalender; 

  • 17-20/9 Ashtangayoga med Petri Räisänen
  • 20-22/11 Retreat med övernattning på Gaia Life med ashtangayoga (för alla), teknik, filosofi, pranayama, meditation & bara vara i Gaias fantastiskt vackra och rogivande miljö.  

Håll utkik på Insta & FB @balansyogagoteborg samt här på balansyoga.se (som kommer att uppdateras framgent. Vänligen håll tillgodo med gammal info här tills sidan uppdateras allteftersom). Jag kommer ut med info betr klasser/lokal samt när det är möjligt att boka sig till ovan events. 

 

Jag önskar dig härliga dagar och hoppas att vi ses snart igen!

 

Varm sommarkram❣️

 

Annika