Vi på Balans Yoga har alltid värnat om din personliga integritet och det kommer vi fortsätta att göra. Vi delar aldrig med oss av dina personuppgifter till någon. Nedan kan du se hur vi hanterar dina uppgifter.

Du kanske har hört talas om GDPR, som står för General Data Protection Regulation. Det är en EU-förordning som ersätter Personuppgiftslagen, PuL, från och med den 25 maj 2018. Mycket blir sig likt men kraven skärps på hur vi får behandla dina personuppgifter.

Syfte för registrering av personuppgifter

  • Bokning och hantering kring yogaklasser, kurser och workshops.
  • Bokning av Coaching samtal.
  • Utskick av nyhetsbrev. Man kan själv när som helst avregistrera sig från våra utskick genom avregistreringslänken längst ner i varje nyhetsbrev.
  • Hantering av fakturor och autogiromedlemskap för kunder.
  • Hantering av fakturor/löneutbetalningar för anställda/konsulter. 

Personuppgifter som sparas

Personuppgifter som sparas hos oss på Balans Yoga är relevanta för bokning av klasser via Bokadirekt och i de avseenden det behövs för fakturering och autogiromedlemskap. Namn, adress, telefonnummer & epostadress för bokning av klasser. Vid autogiromedlemskap även bankuppgifter och personnummer. Vi använder oss av VismaSpcs bokföringsprogram t o m 31/5 2018 och övergår till Fortnox fr o m den 1/6 2018. För autogiromedlemskap skrivs avtal mellan Balans Yoga och kund. Inga andra uppgifter registreras.

  • Personuppgifter i samband med Coaching samtal är relevanta för kontakten mellan coache och coach, såsom namn, telefon & mail. Inga andra uppgifter registreras. Inga anteckningar görs under samtalen.
  • Personal som hanterar registrerade personuppgifter i samband med klassbokningar har speciell inloggning och har fått information om vikten av GDPR.
  • Som lagen kräver kan du alltid få reda på vilka uppgifter vi har registrerade på dig i vårt register. 

För oss är det viktigt hur vi hanterar personuppgifter och att du känner dig trygg med vår hantering. Välkommen att höra av dig till oss på info@balansyoga.se om du har några frågor.

Tack för att du är en del av oss på Balans Yoga.

Annika & Ann