Välj en sida

Workshop med Annika 15/9

Välkommen till en utmanande styrkeworkshop där du riskerar att få massa träningsvärk.

Vi tittar på hur vi kan bygga styrka i våra solhälsningar och i de vanliga yogaställningarna. Vi kommer också att jobba med några specifika styrkeyogaställningar. Mycket handlar om att använda rätt teknik för att komma åt och bygga styrka. Många gånger utnyttjar vi inte tekniken fullt ut, varpå vi inte blir så starka som vi kanske önskar eller har möjlighet att kunna blir. Vi vill med denna workshop visa på och inspirera till hur du kan bli starkare genom yogan och använda din tid på mattan. 

Klassen vänder sig till alla yogisar, oavsett vilken yogaform du utövar och såväl till nybörjare som avancerade. Även du som var med vid förra tillfället är välkommen igen. 

Styrka i musklerna är viktigt ur många hänseenden. Bl a för att vi ska orka hålla kroppen uppe med en god hållning, för att motverka värk i rygg, axlar, nacke, för att hindra benskörhet i framtiden, för att lindra klimakteriebesvär samt för att vi ska orka yoga. Det är också viktigt att ha kunskap om hur vi bygger styrka för att undvika skador i kroppen. 

Lärare: Annika Lundberg

Tid: 2 februari kl 11-14

Plats: Balans Yoga Kodakhuset, Nya Hovås
Avgift: 350 kr. BOKA senast den 30/1. Vänligen notera att anmälan är bindande och att avgiften ej är återbetalningsbar.

Varmt välkommen till en svettig förmiddag!