Hathayoga i Göteborg

Hathayoga är en av de äldsta formerna av yoga. Hathayoga kan man läsa om i många gamla yogatexter och den utgör grunden i de flesta traditionella yogaformer man hittar på yogastudios idag. Ha står för solens energi och tha står för månens energi. Hathayogans mål är att skapa balans mellan dessa energier. För oss handlar det om att skapa balans mellan kropp och sinne, görande och vila.

Genom andning, rörelser och fokus försöker vi skapa balans i kroppens alla delar och i vårt sinne.

Hathayoga är en klassisk form av yoga där vi utför positioner som är inriktade på att skapa styrka, balans och smidighet i kroppen och tillsammans med andning och fokus få lugn i sinnet.

Hathayoga är öppen för alla. Oavsett om du har yogat tidigare eller är helt nybörjare, är du välkommen att delta i våra hathayogaklasser. Alla positioner kan utföras på olika sätt så att de passar var och en. Våra hathayogaklasser varieras med att vara statiska, dynamiska, kraftfulla, lugna & meditativa. 

Hathayogaklasserna är alltid ledda av någon av våra erfarna lärare som på ett ödmjukt och öppet sätt lyssnar in vad som behövs i gruppen. Om du har något som du behöver ta extra hänsyn till i kropp och sinne för stunden, hjälper vi dig att hitta alternativ.

Drop in klasser

Välkommen att lösa klippkort eller autogiro i receptionen.

Boka klass

Privatlektioner i Hathayoga

Om du av någon anledning inte kan eller vill delta i våra drop in klasser i Hathayoga, kan du boka en privatlektion. Vi skräddarsyr privatlektionerna så att de passar dig just nu.  Välkommen att läsa mer om våra privatlektioner här.

Ann & Annika är proffsiga, pålästa läser och ser kunderna. De lär sig namnen och använder dom gärna vilket gör att man känner sig priviligierad och sedd under lektionen. Man möts av värme när man kommer in genom dörren och in i salen. Ann och Annika går runt i salen ser, kompletterar och hjälper till. Ni är dyra men det kan man vara när man gör ett bra jobb! Katarina