Kropp & Själ

Genom att arbeta med att stärka kroppen och våra tankar kan vi ge oss själva rätt förutsättningar för god hälsa och balans.

Karin är utbildad Friskvårdsterapeut & Dipl. Professionell Coach och arbetar med både kropp och själ. Genom att arbeta med att stärka kroppen och våra tankar kan vi ge oss själva rätt förutsättningar för god hälsa och balans. Jag arbetar med olika massage tekniker och kroppsbalansering. Regelbunden massage ger dig energi i vardagen och du känner dig mindre stressad. I mina behandlingar använder jag olika tekniker beroende på dina behov.

Massage behandlingar

  • Taktil massage
  • Aroma Massage
  • Svensk Klassisk Massage
  • Nack- & Ryggmassage

Kroppsbehandlingarna anpassas efter individuella behov.

Professionell Coaching

Karin arbetar också med coachning och hållbar utveckling för individer. Genom att stärka individer och verksamheter med självledarskap ger coachning dig nya insikter och tankar för att göra andra val i vardagen. I sin coachning följer Karin ICF riktlinjer (International Coach Federation).

Samtal och behandling i kombination kan ge dig en optimal kombination för både tanke och kropp. Om du är osäker på vilken behandling du vill boka så ring gärna så ger jag dig konsultation. Hittar du ingen tid som passar så ring mig.

Coachande samtal sker både via Skype och här på Balans Yoga, Nya Hovås. 

Behandlingar och coachning kan även erbjudas till ert företag. 

Karin Bäckström
Friskvårdsterapeut / Professionell Coach 

BOKA tid

Tel: 0766-28 09 76

Mail: kbackstrom09@icloud.com