LivsCoaching i Göteborg

Coaching är ett verktyg för att förändra, sätta nya mål och uppnå dem. Som coach sporrar, inspirerar och utmanar jag dig att nå dina mål. Genom att ställa frågor, vägleder jag dig fram till nya sätt att tackla olika situationer. Du hittar då svaren/redskapen som hjälper dig att jobba vidare på det vis som passar dig. 

Jag som Coach behöver inga specialkunskaper i det område du vill bli Coachad i. De har du!

Här följer några Coach ämnen:

  • Stresshantering. Lär dig hantera din stress
  • Kost – äta rätt för att må optimalt
  • Motion – kom igång med motion
  • Mental träning

Ungdomar!

Det är mycket du ska ta ställning till i livet, utbildning, jobb, relationer m.m. Jag Coachar dig att hitta din väg. 15 % rabatt vid uppvisande av Mecenat-kort.

Föräldrar!

Coacha ditt barn. Att som förälder veta hur man ska finnas till för sina barn samtidigt som man ska sätta bra gränser? Genom media, skola, förskola och andra ”experter” får vi till oss hur vi ska göra för att vara en bra och tydlig förälder. Det är inte alltid lätt att ta till sig allt detta och göra det till sitt eget.

Pröva Coaching för att stärka din föräldraroll.

Coaching + Yoga = sant!

Du kan kombinera samtal med att lära dig yoga och andvända verktyg som avslappningsövningar, andningsövningar och meditation. Bra verktyg vid stresshantering.

Jag jobbar med *KBT – Kognitiv beteende terapi och *TA – transaktionsanalys. Dessa teorier tillsammans innebär att man har en insikt om att vi själva är ansvariga för och kan påverka hur vi vill hantera våra liv. Våra tankar och känslor styr vårt beteende. Genom att bli medveten om hur vi tänker kan vi också förändra. Vi har alltid två val: Att tänka och göra som vi alltid har gjort eller tänka i nya banor. Jag kan hjälpa dig att hitta din nya bana!

Ann Nordvall
Coaching
Stresshantering & Friskvård
Yoga

Boka på: 0707- 97 92 02

eller mail ann.nordvall@balansyoga.se