Välj en sida

Välkommen till en härlig workshop i ashtangayogan, pranayama, meditation, chanting, filosofi m m med Maria. Boka in helgen i din kalender och inspireras av Marias glädjefulla klasser med massor av värme & kärlek.

Maria har genom åren samlat på sig en gedigen kunskap och erfarenhet genom utbildning och studier med många yogamästare. Hennes omhändertagande och varma personlighet gör att hon har ett unikt och personligt sätt att undervisa yoga. Marias förståelse för och undervisning av pranayama och Patanjali’s Yoga Sutras ger ett djup till hennes undervisning.

Maria har lång erfarenhet av Ashtangayoga med rötterna hos Sri. K. Pattahbi Jois, Ashtangayogans grundare. Maria har även studerat terapeutisk yoga tillsammans med B.K.S. Iyengar under lång tid. Hon är också certifierad Pranayamalärare, utbildad av Sri O.P Tiwariji och har stor kunskap om vad vår andning har för betydelse för oss och hur vi kan utveckla vår andning för att må ännu bättre. Maria har även djup kunskap inom ayurvedatraditionen.

Vi börjar dagarna med Mysoreklasser på morgnarna där du får personlig hjälp med din yogapraktik. På eftermiddagen jobbar vi oss igenom den fysiska kroppen till vår andlighet. Vi identifierar hur vi med yogans hjälp kan hitta tillbaka till balansen i kropp och sinne. Med hjälp av mudras, kriyas och pranayama renar vi våra lager, stärker, lugnar och balanserar såväl energisystemet som nervsystemet. På lördagen leker vi oss in i bakåtböjningar och twister med hjälp av Marias guidning till rätt teknik. Maria delar också med sig av sin stora, fina kunskap om Patanjali Yoga sutras och ger oss en inblick hur man kan ta med oss dessa stora frågor in i vårt dagliga liv.

Mysore Style Torsdag, extraklass kl 06.00 el 07.30, 500 kr

BOKA Mysoreklass 25/4 kl 06.00 alt 07.30

Hel workshop 6 klasser 2900 kr
Fredag kl.6.00 el 7.30, Lördag & Söndag morgon kl 8.00 el 9.30

Fredag kl 17.00-19.00: Introduktion till helgens workshop med Pranayama och meditation

Lördag 14.00-17.00: Teknik i bakåtböjningar och vridningar, Pranayama & meditation

Söndag 14.00-17.00  Filosofi & Pranayama

BOKA HEL WORKSHOP 26-28/4

Boka singelklasser – scrolla ner och välj aktuell klass 25-28/4

Vänligen notera att anmälan är bindande och ej återbetalningsbar.