Sagt om oss

Tonårsyoga är en viktig del av mitt liv. Varje gång när jag går till yogan kan jag känna att jag duger precis som jag är. Jag kan acceptera min kropp för det den är. Jag känner mig alltid välkommen. Tonårsyoga ger mig även möjlighet att slappna av och ta en paus från den stressiga vardagen. Men känslan efter ett yogapass är något speciellt. När jag går ifrån Balans Yoga har jag en varm känsla i hela kroppen.  Jag känner mig lugn och trygg.
Alma

Mina barn har hittat yogan och de verkligen älskar det. Som förälder vill man ge sina barn den bästa möjliga start man kan ge dem i livet. På Balans Yoga får det möjlighet att på ett lekfullt sätt leka sig genom yogainspirerande övningar som ger dem rörelseglädje och en bättre kroppsuppfattning samtidigt som de lär känna sig själva, och blir mer ödmjuka mot sig själva och andra.

Som mamma är det fantastiskt att se vad deras fortfarande mjuka flexibla kroppar klarar av och att ge dem möjligheten att inte tappa den medfödda flexibiliteten.

Även vetskapen om att yogan ger mina barn lättare att fokusera och koncentrera sig i skolan, ökat självförtroende och samarbetsförmåga gör mig trygg. Men framförallt får de verktyg för att varva ner vilket blir allt viktigare i dagens samhälle med alla intryck som vi matas med. En extra bonus är att Balans Yoga har så söta mjuka fröknar som känner av och balanserar barnen och barnen älskar dem

Viveca, fyrbarnsmamma från Billdal

Jag älskar att yoga i tonårsgruppen eftersom jag kan vara precis som jag vill. Jag behöver inte vara bra på yoga eller ha fina kläder. Jag gillar att vi är en ganska liten grupp och vi gör många olika sorters yoga. Vi lägger också mycket fokus på insidan och att det inte är prestationen som räknas. Det gör inget om man har haft en usel dag i skolan, man gör så bra man kan just då.

Det är därför jag gillar att yoga i tonårsgruppen på Balans Yoga.

Elin

Jag är så oerhört tacksam över att få yoga hos Balans Yoga och är oändligt tacksam för allt ni har gjort och gör för mig.
Kattis

Ni är proffsiga, pålästa, läser och ser kunderna. Lärarna lär sig namnen och använder dem gärna vilket gör att man känner sig privilegierad och sedd under lektionen. Man möts av värme när man kommer in genom dörren och in i salen. Ni går runt i salen och ser alla, kompletterar och hjälper till.
Katarina

På Balans Yoga möts man av en enorm värme och kunskap inom yogans alla delar. De har en väldigt fin känsla om var just jag befinner mig både fysiskt och mentalt och ger mig både stöd och utrymme att utvecklas på alla plan.
Catrin

När jag tänker på er Ann & Annika, två eldsjälar, så blir jag alldeles varm i kroppen, ni sprider så mycket energi, glädje och kunskap.

Kunskap och tålamod som gör att man känner sig trygg hos er.

Jag har lärt mig otroligt mycket av er, inte bara yogapositioner utan även så mycket mer om mig själv och om min kropp. Ett uppvaknande om här och nu och vad vill jag få ut av yogan, vilket jag aldrig har tänkt på tidigare.

Balans Yoga är som en liten oas av harmoni, balans och glädje, hit vill man återvända ofta!

Carina

Jag började yoga på Balans Yoga när jag gick Ashtangayoga steg 1 för några år sedan. Att börja yoga är det bästa jag någonsin har gjort för min hälsa, både fysiskt och psykiskt. Jag yogar fortfarande på Balans Yoga då yogalärarna där är genuina, kunniga och personliga. De ser till individen, vad hon eller han behöver i stunden. Dessutom har de riktigt fina lokaler. Balans Yoga, ni är helt enkelt bäst!
Sanna

Tänk att lärarna kan vara på alla dessa deltagares olika nivåer. När jag började yoga trodde jag inte att Ashtangayoga var något för mig,  eftersom jag aldrig tidigare hade klarat av att vara med på ett pass med koordination.

Men Annika var superlugn och sa bara det kommer gå bra (fast jag gjorde helt fel). Nu vill jag inget annat än bara lära mig mer om Yoga & Ashtangayoga för jag mår så bra i kropp och sinne. Balans Yoga har så mycket att ge oss alla, de har sådana kunskap och stort hjärta.

Ulrika

Jag har haft astma i många år med ca 85 % lungkapacitet. Det har tagit emot i uppförsbackar, motvind mm. Dessutom har jag alltid haft svårt att simma långt då det har blivit tungt efter 50-100 meter.

Nu har jag yogat hos Balans Yoga i ca 3 månader och jag märker redan en stor skillnad.  Andningsövningarna har hjälpt mig massor. När jag nyligen var på semester kunde jag simma 1000 meter utan problem och vardagen har blivit enklare. Jag rekommenderar alla att yoga hos Balans Yoga!

Ingela