Just nu lever i en tid där förutsättningarna ändras oerhört snabbt från dag till dag. Då myndigheterna nu har skruvat åt rekommendationerna ytterligare för att minska smittspridning känner vi att vi nu måste stänga vår yogaverksamhet.

Från att ha varit en verksamhet full av energi på klasser, kurser & workshops har vi helt abrupt fått möta en verklighet vi aldrig har mött tidigare under våra snart 18 år. Vi har tvingats dra ner på antalet elever per klass, vi har minskat antalet klasser, vi har ställt in flera workshops och evenemang och många av våra elever har valt att hålla sig hemma av förståeliga skäl. Detta har resulterat i ett kraftigt intäktsfall. För att rädda vår verksamhet och kunna fortsätta hålla yoga för dig efter att den här krisen är över stänger vi därför vår yogaverksamhet till att börja med t o m maj.

Autogiro: Vi har stoppat dragningen av månadsavgiften för dig som har autogiro – den kör vi igång när vi startar igen.

Klippkort: För dig som har klippkort flyttar vi fram giltighetstiden så att du fortsatt får dina 6 yogamånader med oss.

Kursdeltagare: Senioryogan fortsätter utomhus i Billdals Park på stora gräsmattan på onsdagar kl 11. Ta gärna med dina vänner. Medtag egen matta/liggunderlag/handduk och kläder & skor efter väder. Tänk på att det är viktigt att komma ut och röra sig. Vi håller avstånd från varandra. Golfyogan fortsätter på Kungsbacka GK på fredagar kl 11. Tag gärna med dina vänner även här. Swish 150 kr/gång för icke kursdeltagare på senioryogan och golfyogan.

Övriga kurser: Vi tar en välbehövlig paus och hämtar nya krafter efter en tid där vi har varit mycket hårt ansatta. Vi återkommer med mer information efter Påsk beträffande vilka förutsättningar vi kan skapa för dig som kursare och hur vi hanterar situationen framgent.

Petris workshop är flyttad till 20-23/8 & Skrivretreaten med Sofia Sievertsdotter är flyttad till 12/9.

Det blir inte alltid som man har tänkt sig – men vi hoppas att det ändå blir på ett sätt som gör gott för oss alla i förlängningen och att vi går stärkta ur det här!

Vi ber dig hänga i din yogapraktik med yoga, meditationer & pranayama – det bästa verktyg vi har för att hantera livets stora utmaningar. Skapa en plats och bestäm dig för en rutin för din yogapraktik så ser vi fram emot att mötas på mattan efter att stormen har blåst över.

Vi ber dig också hålla dig uppdaterad på Instagram @balansyogagoteborg & Facebook Balans Yoga Göteborg där vi lägger ut aktuell info.

Vi ser fram emot ditt stöd när vi är igång igen!

Namaste!
Ann, Jill & Annika med Personal