Välj en sida

Retreaten skjuts på till november 2021

Håll utkik efter uppdaterad info nedan allteftersom situationen i världen lättar. 

Ashtangayoga – Mindfulness – Yinyoga/Restorative Yoga

Välkommen till vackra Sri Lanka och Niyagama House – ett paradis som får oss att landa rakt in i hjärtat och själen och där en ljuvlig harmoni och ett lugn infinner sig ögonblickligen! Välj om du vill yoga med oss i 10 eller 14 dagar. 

Niyagama House

Niyagama House utanför Galle, är ett av de ställen i världen dit vi gärna återkommer för en tid för återhämtning och paus från vardagen. Paradiset som ligger i djungeln på en höjd i teodlingarna är ett fridfullt litet hotell, byggt i vackra träslag och betong. Ett ”barfotahus” som är så rent att du bara vill gå runt utan skor. På Niyagama House, med sin enastående omhändertagande service, möts du av en vacker oas för välmående med Ayurvedan som grund. Ett paradis vars energi bara måste kännas och upplevas.

Följ med oss till natursköna Sri Lanka

Släpp vardagen och fokusera totalt på det inre hos dig själv under 10 eller 14 dagar. Stärk dig inifrån och ut med hjälp av yoga, meditation och hälsosam vegetarisk kost i en harmonisk miljö i stillhet. Verktyg som ger harmoni, kraft, inspiration och kunskap om oss själva såväl fysiskt som mentalt.
Alla är välkomna – oavsett om du har yogat tidigare, är helt nybörjare eller är avancerad. Vi är två lärare på mysoreklasserna och vi guidar dig utifrån din nivå.

Njut av avkopplande stunder vid poolen och långa stunder av att bara vara med en bok. På Niyagamahouse kan du läsa om alla utflykter och aktiviteter som de erbjuder i omgivningarna.

Boende

Vi bor i vackert inredda singel, dubbel, twin, tre- eller fyrbäddsrum med dusch och toalett och med utsikt över teodlingarna/poolen/den vackra trädgården med alla sina örter, plantor, träd och fauna av fåglar och apor. Utförlig beskrivning av rummen hittar du på niyagamahouse.se

Niya Spa

På Niya Spa erbjuds härliga ayurvediska spabehandlingar. Läs gärna mer på niyagamahouse.com för att inspireras. 

Aerial Yoga

Niyagama House erbjuder aerial yoga. Boka gärna en härlig klass med Elke och utmana dig själv hängandes i gungor. USD 19/person. Aerial Yoga

Lärare

Lärare på Niyagama House är Annika Lundberg & Ann Nordvall som driver Balansyoga i Göteborg. Ann och Annika uppskattas för sin mjuka och inkännande assistans, för sin tydlighet, för att de ser alla i rummet och för sitt tillåtande förhållningssätt till yogan och vars och ens förutsättningar.

Anmälan, Avgift & Villkor

Retreaten arrangeras av Niyagama House. Anmälan görs till Elke da Silva senast den 25 juni via mail på info@niyagamahouse.com. 

Priser /person 14 dagar inkl frukost & 11 st 3-rätters vegetariska middagar

Rumstyp / prisklass:
Single: USD 1465-2011
Double: USD 997-1387
Twinbed: USD 1153-1387
Triple: USD 1029-1096
Four: USD 974

Priser /person 10 dagar inkl frukost & 8 st 3-rätters vegetariska middaga

Rumstyp / prisklass:
Single: USD 1100-1520
Double: USD 740-1040
Twinbed: USD 860-1040
Triple: USD 765-919
Four: USD 734

Välkomstmiddag lördagen den 7/11 & avskedsmiddag fredagen den 20/11. Ingen gemensam middag onsdagen den 11/11, lördagen den 14/11 & onsdagen den 18/11.

I avgiften ingår obegränsat med varmt vatten, ingefärste, örtte, en tvätt per person, en cykeltur och en guidad tur i teodlingarna.  

 

Anmälningsavgift

Anmälningsavgiften om 12 500 kr avs 14 dagar resp 10 000 kr avs 10 dagar betalas i samband med bokning. Vänligen notera att din anmälan är bindande när anmälningsavgiften är betald samt att ingen del av avgiften är återbetalningsbar. För utförlig information om villkoren vänligen kontakta info@niyagamahouse.com. För bokning; maila info@niyagamahouse.com senast den 25 juni.

Yoga

Mysorklasser med personlig guidning varje morgon söndagar-fredagar. Ingen undervisning på lördagar. Eftermiddagsklasser varje eftermiddag varierade med pranayama, meditation, filosofi, teknik, yinyoga & restorative yoga. Inga eftermiddagsklasser på onsdagar & lördagar (med reservation för ev förändringar i schemat).