Välj en sida

Ashtangayoga – Mindfulness – Yinyoga
Välkommen till vackra Sri Lanka och Niyagama House – ett paradis som får oss att landa rakt in i hjärtat och själen och där en ljuvlig harmoni och ett lugn infinner sig ögonblickligen.

Släpp vardagen och fokusera totalt på det inre hos dig själv under 10 dagar. Stärk dig inifrån och ut med hjälp av yoga, meditation och hälsosam vegetarisk kost i en harmonisk miljö i stillhet. Verktyg som ger harmoni, kraft, inspiration och kunskap om oss själva såväl fysiskt som mentalt.

Alla är välkomna – oavsett om du har yogat tidigare, är helt nybörjare eller är avancerad. Vi är två lärare på mysoreklasserna och vi guidar dig utifrån din nivå.

NIYAGAMA HOUSE
Niyagama House utanför Galle, är ett av de ställen i världen dit vi gärna återkommer för en tid för återhämtning och paus från vardagen. Paradiset som ligger i djungeln på en höjd i teodlingarna är ett fridfullt litet hotell som vi har för oss själva, byggt i vackra träslag och betong. Ett ”barfotahus” som är så rent att du bara vill gå runt utan skor. På Niyagama House, med sin enastående omhändertagande service, möts du av en vacker oas för välmående med Ayurvedan som grund. Ett paradis vars energi bara måste kännas och upplevas.

BOENDE
Vi bor i vackert inredda två- eller trebäddsrum med dusch och toalett och med utsikt över teodlingarna, poolen och den vackra trädgården med alla sina örter, plantor, träd och fauna av fåglar och apor.

En dag på Niyagama House

LÄRARE
Lärare på resan är Annika Lundberg & Ann NordvalL. Ann och Annika uppskattas för sin mjuka och inkännande assistans, för sin tydlighet, för att de ser alla i rummet och för sitt tillåtande förhållningssätt till yogan och vars och ens förutsättningar.

Anmälan, avgift & villkor

BOENDE & HALVPENSION USD 837
Boende i dubbelrum eller trebäddsrum 7-16/11 inkl frukost och 8 st 3-rätters vegetariska middagar. Ingen gemensam middag på onsdagen den 13/11 då vi har ledigt från yoga på eftermiddagen. Anmälan avs boende/halvpension görs till Elke via mail på info@niyagamahouse.com.
USD 837 avs boende/mat betalas till Niyagama House senast den 7 maj 2019. Notera att avgiften ej är återbetalningsbar. I priset ingår obegränsat med varmt vatten, ingefärste, örtte, en tvätt per person, en cykelhyra och en guidad tur i teodlingarna.

YOGAUNDERVISNING 10 000 KR
2 st ledda klasser ashtangayoga första och sista dagen
8 st mysoreklasser med personlig guidning
7 st eftermiddagsklasser varierade med pranayama, meditation, filosofi, teknik, yinyoga & restorative yoga.
(med reservation för ev förändringar i schemat)

Anmälningsavgiften avs yogan om 6 500kr betalas till Balans Yoga vid anmälan. Resterande del om 3 500kr betalas till Balans Yoga senast den 7 maj 2019. Notera att din anmälan är bindande när anmälningsavgiften är betald samt att ingen del av avgiften är återbetalningsbar.

Ev reseförsäkring tecknas av var och en via hemförsäkring / kortförsäkring. Tänk på att se över din försäkring.

Vi är en liten grupp med plats för endast 14 yogis!

FLYG & TRANSFER
Flyg bokar du själv. OBS! Stäm av med oss innan du bokar flyg. Transfer t/r Colombo Airport till Niyagama House bokar du via Kalum Niriella greenlankavacations@yahoo.com eller via hotellet info@niyagamahouse.com.